L’Ensemble de Saxòfons

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
L’Ensemble de Saxòfons

Deixa’t atrapar per l’entusiasme i l’emoció d’aquest concert  de L’Ensemble de Saxòfons, format per alumnes de l’aula de saxòfons del Centre Superior de Música Liceu.

Sinopsi

Has escoltat un concert de música on tots els instruments són saxòfons? És una experiència espectacular que has de tastar alguna vegada a la vida i que aquest any tindrem l’oportunitat de poder gaudir en el marc del Cicle Emergents de L’Auditori de Cornellà.

L’Ensemble és una de les poques formacions estables d’aquestes característiques en el nostre país amb una àmplia trajectòria artística que proporciona als alumnes de l’aula de saxòfons una experiència plenament professional, tots sota la tutela del professor Albert Julià.

Aquest espectacle s’emmarca en el projecte “Emergents” que L’Auditori de Cornellà estrena aquest 2022 i que té com a objectiu donar oportunitat  a joves talents i promeses, artistes pre-professionals, estudiants de grau superior d’arts escèniques o artistes que presentin una proposta artística de qualitat i siguin triats per formar part de la programació de L’Auditori.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració