Tot el que necessites per anar al teatre

Lament: Sing An Ode To My Soul - A Journey into the unknown

Lament: Sing An Ode To My Soul - A Journey into the unknown

Programa doble de dansa a càrrec de Tebby W.T.Ramasike.

Sing An Ode To My Soul

Sing An Ode To My Soul és la 5a part d’un projecte interactiu en col·laboració d’encreuament multidisciplinar on Tebby WT Ramasike / Tebogo Dance – TBO està convidant a altres artistes a col·laborar amb ell. Inspirada en la visita de Tebby a l’exposició de fotografia de Nelson Mandela i el Museu nacional de la Resistència a Esch-sur-Alzette, no fa ni pren part en cap declaració política, sinó que fa referència en un viatge cerimonial ritual a un home que simbòlicament representa una societat que està malalta i anhela una cura i una neteja.

En aquest viatge guerrer d’apel·lació i redempció d’un portador d’ànima hi ha un crit. Un crit per deixar sortir, per ser alliberat, per ser netejats, per ser lliurats. “Hi ha un crit d’un home que heretarà aquesta vida. Una vida que està plena de dolor i sofriment. Un crit d’un home que anhela aquesta eterna pau i llibertat”. És, però, un lament i un viatge al desconegut.

Durada: 30 min

A Journey into the unknown

A Journey into unknown és una conseqüència d’una revelació tràgica d’una família a la recerca de respostes per la “misteriosa” mort del difunt marit i pare… Qui és el culpable? La misteriosa mort ha estat seguida pels mitjans de comunicació i els lectors. El que dugué a aquesta mort és encara desconegut per a ells, però una confessió revelarà la veritat. Quina era la relació d’aquesta família entre ells? Ara al moment de les conseqüències, al feu de la família, és l’hora de revelar la veritat, confessar o descobrir qui és el culpable entre els tres membres restants de la família. És un d’ells o tots plegats? O ningú és culpable? Les tres dones s’expliquen les seves històries entre si, confessen la seva relació amb el seu difunt marit i pare. A poc a poc una nova esfera es desvetlla. Busquen consol i suport en l’altre, però l’ambient segueix sent tens! Però, qui ho ha fet? La família està contínuament atrapada per aquest acte.

Durada: 40 min

Video
https://vimeo.com/139316661
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració