El primer festival internacional d’arts escèniques i salut mental: Una altra manera de veure i viure la salut mental.

PRESENTACIÓ

L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les arts escèniques que es desenvolupen en el col·lectiu de persones amb trastorn mental perquè sabem que són una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. Però no només això. També volem ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari i completar l’oferta cultural de la ciutat de Barcelona amb un aparador desconegut fins ara.

Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. La programació està formada per un total de 28 companyies que oferiran més de 30 espectacles de teatre, circ, performance, dansa, titelles i música procedents de diversos indrets de Catalunya, Madrid, Balears, Alacant, País Basc i del que enguany és el país convidat, Itàlia. L’Altre Festival compta amb la complicitat d’artistes consagrats com la Marta Carrasco, que estrenarà un espectacle concebut especialment pel Festival o la companyia de circ Los Galindos, que instal·laran la seva Iurta durant els quatre dies a l’espai exterior de la Fabra i Coats per donar cabuda a les propostes més petites i intimistes.

La Fabra i Coats, la Nau Ivanow i el Centre Cívic Baró de Viver acollirán els espectacles. Podeu consultar la programació a continuació per a tots els detalls.

PROGRAMACIÓ

TEATRE_BARCELONA-l_altre_festival_3

TEATRE_BARCELONA-l_altre_festival_2

TEATRE_BARCELONA-l_altre_festival_1

 

 

 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Enllaç copiat!