Tot el que necessites per anar al teatre

Lali Ayguadé: Kokoro

Coreografia de Lali Ayguadé per a quatre ballarins, quatre persones en busca de la seva identitat. Caminant sense direcció es troben buscant l’amor, preguntant-se per la seva coherència i la seva absència… Ayguadé reflexiona sobre la transformació com a destí inevitable i ho explica a través del cos, essent aquest el joc dels intèrprets. Els ballarins, tots ells amb diferents personalitats i tècniques (arrels d’acrobàcia, hip hop, clown..) cercaran simplement relacionar-se entre ells.

LA COREÒGRAFA

La ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé Farró emprèn la creació d’un espectacle de gran format per primera vegada amb el suport del Mercat de les Flors. Ayguadé ha estudiat a l’Institut del Teatre i a l’escola PARTS de la coreògrafa Anne Teresa de Keersmarker. Ha treballat a les companyies de grans coreògrafs com són Akram Khan, Hofesh Shechter, Roberto Olivan o Marcos Morau / La Veronal. Des de 2005 també ha creat els seus propis treballs i durant aquesta temporada podrem veure-la ballant dins el nou espectacle de la companyia Baró d’Evel Cirk Cie. El 2010 va ser nominada com a ballarina excepcional per els Premis de la Crítica de Londres.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Avui al Mercat de les Flors he vist aquest espectacle de dansa de Lali
    Ayguadè, aquesta vegada com a directora. Quatre ballarins que amb diferents tècniques hip-hop, clown i acrobàcia es relacionen entre si amb el llenguatge del moviment a la recerca de la seva identitat. La interpretació m’ha semblat bona però m’ha faltat alguna cosa que no ha deixat que connectés plenament amb el que estava veient, i això dol sobretot quan vas amb unes prespectives molt bones per les crítiques llegides, en aquest cas concretament de Temporada Alta. No m’ha fet el pes, esperava més.

    23/01/2016