Tot el que necessites per anar al teatre

Lali Ayguadé: Iu An Mi + Underneath

Lali Ayguadé: Iu An Mi + Underneath

Programa doble de la ballarina Lali Ayguadé

Programa

Iu An Mi

Amb el pretext d’un funeral, IU an Mi vol parlar del comportament de les persones davant de fets irreversibles, de accions inevitables a les quals no sabem enfrontar-nos. D’emocions maquillades per la convenció, d’aquelles intimitats exposades a la col·lectivitat. De com mirem els altres i de com ens veuen els altres. D’allò íntim i d’allò social, d’allò personal i d’allò públic.

Amb IU an Mi, Lali Ayguadé signa el seu segon treball a gran escala: una peça física amb un fort component teatral que qüestiona com ensenyem a la gent a reaccionar davant esdeveniments inevitables, les emocions exposades al col·lectiu, la memòria, el pas del temps, la realitat i la imaginació. Aquesta és la segona peça, després d’Kokoro el 2015, d’una trilogia anunciada de la coreògrafa catalana.

Intèrprets: Anna Calsina Forrellad, Nick Coutsier, Marlène Rostaing, Diego Sinniger de Salas. Composició musical: Josep Maria Baldomà. Escenografia: Xesca Salvà. Il·luminació: Fabiana Piccoli. Dramatúrgia: Jordi Oriol Canals. Direcció: Lali Ayguadé. Coproducció por Mercat de les Flors, Temporada Alta i Festival Bolzano Danza | Tanz Bozen. Producció executiva: Elclimamola. Producció companyia: Big Story Performing Arts.

Amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Col·laboradors: Sismògraf d’Olot, Nunart, Graner – Fàbrica de creació, KLAP-estudio Kelemenis.

 

Underneath

Tots necessitem una guia. Una cosa que seguir, que admirar. Una cosa (o algú) que obre el camí i ens dona una direcció. Que sigui correcta, o no. A la manca de lideratge, ens sentim perduts, caient en cada pas que donem. Però en aquest mateix moment, al caure, és on les coses comencen a aclarir-se i trobem alguna cosa. Una cosa que podria ser molt simple, però una cosa que anhelem. UNDERNEATH ens remet a la simplicitat de l’abstracte, on el moviment és la nostra força.

Direcció: Lali Ayguadé. Creació i Interpretació: Lisard Tranis i Lali Ayguadé. Veu en directe: Joana Gomila. Promotor Cultural: Bernabé Rubio – Rotativa Performing Arts.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració