Laia Santanach: Tradere

A partir de 15,00€
Comprar Entrades

Tradere és una investigació coreogràfica i conceptual de la tradició des d’una mirada contemporània.

Sinopsi

L’anterior treball de Santanach, Aer, revisita la dansa catalana del contrapàs en clau de gènere, i Tradere manté l’interès per la tradició però obrint el ventall i investigant sobre diferents tradicions occidentals que impliquen el cos i que el posen al límit i en risc per mantenir vius aquest costums arrelats en les societats i que les identifiquen.

Laia Santanach és coreògrafa, ballarina i pedagog, dirigeix el seu propi projecte sota el seu nom i ha creat diverses peces a partir de 2016. També ha realitzat treballs conjunts amb artistes com Roser Tutusaus o Miquel Barcelona i ha presentat creacions audiovisuals de vídeo-dansa com 1714 o Now. Com a ballarina ha treballat amb companyies com Trànsit Dansa, Gelabert-Azzopardi, Vero Cendoya, Teresa Nieto, etc i amb directors/es d’escena com Àlex Rigola, Carme Portacelli, La Fura del Baus i Comediants, entre altres. Actualment és docent a l’aula de dansa i creació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Video

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Yo no entiendo de danza. Me gusta pero no soy habitual. Y tengo que cambiarlo porque me estoy perdiendo joyas como la que he visto hoy.
  Laia Santanach nos ofrece una pieza donde la intensidad es clave. Los bailarines lo dan todo en cada una de las coreografías a cada cual más espectacular y asombrosa.
  La música, los bailes, la propuesta escénica, la arena, las campanas, el monstruo de las nieves jajajajaja. Todo me ha flipado!
  Sales de la sala con un subidón y unas ganas de bailar que no es normal.
  Bravo a la compañía!!

  18/03/2022