Tot el que necessites per anar al teatre

La última pirueta

La última pirueta

L’obra ens explica la història dels últims dies del Gran Circ Russini quan és a punt de ser desnonat –perdó, volem dir, embargat- per la Hisenda Pública.Una història intemporal que podria succeir en els anys de la Gran Depressió, on la majoria de circs van caure, o en l’actualitat, on sembla que gairebé ningú se salva de la voracitat d’un sistema econòmic despietat que engoleix els febles i els dissidents.

La última pirueta ens convida a reflexionar sobre la posició precària de l’art en una societat en crisi econòmica i moral. Ens fa riure i ens entristeix alhora en una atmosfera poètica de llums esmorteïdes i telons gastats del que en un passat llunyà i idealitzat va ser un gran somni de colors i felicitat i que en el present ha esdevingut un malson de foscor i malenconia.

Els personatges de La última pirueta són humils herois marginats que sobreviuen cada dia fent una gran pirueta. Personatges que desenvolupen habilitats extraordinàries gràcies a la singularitat de les seves deficiències i fan de la seva diferència el seu art i el seu mitjà de vida.

Video
Carles Pitarch
Carles Pitarch

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració