Tot el que necessites per anar al teatre

La rebel·lia possible

La rebel·lia possible

Un dia, el nostre home decideix reclamar a una teleoperadora la devolució d’uns cèntims per estar en desacord amb el criteri aplicat en les tarifes. Davant el desinterès de l’empresa per respondre a la seva reclamació, decideix arribar fins al final. Les queixes, denúncies, reclamacions, recursos i apel·lacions li roben temps i diners. La seva dona entén el gest, però no una causa tan insignificant. Tan sols troba consol en una companya de treball que veu en ell un quixot contemporani, pacient i determinat. Ella el presenta a diverses persones com un exemple a seguir i sense voler-ho, es veu obligat a assumir la responsabilitat de liderar les accions reivindicatives d’aquest grup format espontàniament . A partir d’aquí, la seva vida llisca per un pendent de final impredictible.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Una “comedia” muy actual en la que se reflexiona sobre la necesidad de exigir la denuncia cívica (o no tanto…) cuando los poderes del sistema abusan de su posición privilegiada.

  Muy buenas interpretaciones, buen ritmo, buenos diálogos… todo invita a disfrutar de una obra divertida y amena. Muy recomendable!!!

  24/02/2017
 • Hebert Parodi

  Millor el fons que la forma. No vaig connectar del tot, potser perquè s’explica com un conte (recordant que el que vèiem no era “real”) quatre històries de David vs Goliat, ciutadans que no es resignen a veure com els seus drets són trepitjats per grans companyies o institucions. Situacions d’abús que tots hem patit on la impotència porta a la desesperació, amb pocs mitjans al nostre abast i que és més fàcil, i socialment acceptat, acotar el cap. Molt interessant, doncs, i dona peu a reflexionar, amb bones interpretacions i una història, la del pare i la filla, que commou.
  Què li falta: les escenes són un pèl llargues i repetitives, com els arguments.

  30/09/2016
 • Molt recomanable! Aquesta crida contra la passivitat, barrejant l’humor i la serietat, genial el ritme, la versatilitat dels actors, la posada en escena, i sí, la realitat supera la ficció. No la dexeu passar

  09/09/2016