La Passió d'Olesa de Montserrat

La Passió d'Olesa de Montserrat

Allunyada de la simple representació de la tradició religiosa, La Passió d’Olesa s’ha convertit en un espectacle en majúscules. La representació de la vida, la mort i la resurrecció de Crist torna a l’escenari del Teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat. Força, sentiment i, sobretot, teatre del bo s’uneixen en aquest espectacle.

És evident que en un espectacle on es representa la vida, la mort i la resurrecció de Crist, les connotacions religioses són presents. En el cas de La Passió d’Olesa, esdevé espectacle en majúscules.

Amb el pas del temps, Olesa s’ha anat allunyant de les representacions de la tradició religiosa per apropar-la més a l’espectacle teatral. Aquesta és la gran sorpresa que està en boca de tots els que visiten La Passió d’Olesa per primer cop.

La sensació és que l’espectacle està molt lluny de ser una mera representació d’un esdeveniment religiós i, en el seu lloc, es converteix en un espectacle teatral de primera categoria.

Una representació teatral espectacular, completament adaptada a la tecnologia més puntera i al llenguatge escènic contemporani, on els decorats de grans dimensions conviuen amb els efectes del mapping digital.

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!