Tot el que necessites per anar al teatre

La noche justo antes de los bosques - Cia AlmaViva

La noche justo antes de los bosques - Cia AlmaViva

La companyia Almaviva de Madrid s’endinsa en el món de Koltès amb La noche justo antes de los bosques per desafiar directament la sensibilitat de l’espectador: al Teatre Gaudí es mostra el món urbà en el qual estem plens de pantalles, selfies, persones que baixen la mirada o la indiferència del vianant davant el que passa al voltant. Tot això i més està comprimit en aquest intens monòleg de tot just una hora i quart.

SINOPSI

En aquesta posada en escena trobem a un individu perdut en un carrer intentant detenir algú que escolti la seva idea. Però també trobem a cadascun dels individus i dones als que va trobar en algun moment, a aquells als quals no va aturar ia tots els que va conèixer en la seva vagar dels divendres a la nit. El coneixem a ell mateix deixant un llegat en vídeo per a la posteritat, que és el que el propi Koltès va fer en el seu propi text.
La proposta d’Almaviva Teatre és aquest crit d’un home que pot ser tots els homes i dones. Un home que viu en un temps determinat, que va viure o que viurà en tots els temps. Perquè el teatre és un joc de miralls i ha de ser universal i cada persona que vingui a la sala ha de sentir que aquest que ara ens mostra la seva situació podria ser ell mateix en qualsevol moment Almaviva Teatre continua la seva tasca de traslladar al públic una perspectiva social a través del teatre.

Un únic espai, simbòlic, que es va transformant gràcies a l’evolució física de l’actor sobre el mateix. El públic se situa tot just a uns centímetres de la representació, que es completa amb una projecció de la realitat en circuit tancat de vídeo directe.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració