Tot el que necessites per anar al teatre

La col•lecció: pequeña caja de herramientas

La col•lecció: pequeña caja de herramientas

La col•lecció: pequeña caja de herramientas de Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández explora el fenomen del colonialisme i les empremtes que ha deixat i encara deixa en el presenten una instal·lació que pren com a punt de partida les imatges inèdites de les primeres expedicions a Guinea Equatorial d’August Panyella, que va ser director del Museo Etnológico y Colonial de Barcelona, i de l’etòleg Jordi Sabater Pi, que va trobar i va portar a Barcelona el famós Floquet de Neu. És tot un recordatori del passat de Barcelona com a metròpolis colonial, una realitat que sovint oblidem.

En aquesta experiència d’arts vives, escoltareu un podcast amb informes dels expedicionaris, fragments de cartes, sons i mil històries, que us transportaran a les antigues colònies espanyoles a Guinea. I ho fareu des del menjador de casa vostra. O en un parc. O a la biblioteca. Allà on us sentiu còmodes i les vegades que calgui.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

27 maig 2021

Francesc Casadesús afronta el seu quart Festival Grec com a director amb optimisme i ambició. En aquesta edició proposa un viatge a l’Àfrica a través de la seva cultura, amb […]