Tot el que necessites per anar al teatre

La ciudad

Verónica Navas presenta La ciudad, un espectacle multidisciplinar per a públic reduït a partir de la idea de la ciutat.

Sinopsi

I si accedíssim a la ciutat per la via més subtil? Des dels records, la imaginació, les versions escoltades i llegides, les pensades fortuïtes o els rastres que hi deixa qui l’habita. En un joc íntim entre el directe i el diferit, entre l’audiovisual i les arts en viu, Verónica Navas recrea una ciutat sempre subjectiva en un espai interior, de sala, per a només nou espectadors; una superfície comuna, semblant a una taula, al voltant de la qual seuran públic i performer, i que aviat esdevindrà una pantalla sobre la qual apareixerà La Ciudad (real o no, tant se val) en tota la seva dimensió. Es veuran projeccions, apareixeran objectes i se sentiran relats de regust urbà.

VERÓNICA NAVAS RAMÍREZ

Verónica Navas Ramírez, graduada en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre, llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Guió de Cinema i Televisió. L’heu vista signant i interpretant propostes escèniques com Hasta agotar existencias (Ensayando para que la muerte de mi madre no me pille desprevenida), al Grec 2017 Festival de Barcelona, o Un paseo colectivo (amb Xavier Manubens).

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]