Tot el que necessites per anar al teatre

Dreams Teatre: La bella dorment

Dreams Teatre: La bella dorment

Adaptació del conte de Charles Perrault amb música i arranjaments de Manu Guix.

A partir de 3 anys.

SINOPSI

En un regne llunyà hi havia uns reis que no tenien fills i van consultar un munt de mags i fades per solucionar el problema. A la fi, els reis van tenir una filla. Totes les fades van ser convidades a les festes del naixement, menys la malvada fada Sisena. I aquesta, enfurismada, li fa fer un malefici a la princeseta:” Abans de fer els setze anys, es punxarà amb una agulla i morirà”. Però la bondadosa fada Setena aconseguí atenuar el malefici: ”No morirà, només quedarà adormida durant cent anys i la despertarà el petó d’’un príncep”.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
  • laura

    El de Dreams Teatre és teatre familiar de primer ordre. No ens deceben mai, ni als pares ni als fills; que l’emoció, quan sap encomanar, no en sap d’edats. Molt bona interpretació dels actors i actrius, i les cançons de Manu Guix en veu dels intèrprets se’ns queden enganxades a la memòria, els nens les canten durant dies… Aneu-hi! No us en penedireu!

    12/02/2016