Tot el que necessites per anar al teatre

Kreatur

Kreatur

Coincidint amb el 25è aniversari de la seva companyia, la coreògrafa Sasha Waltz retorna als orígens de la seva carrera com a creadora i de nou cerca dialogar amb altres formes artístiques. 

En aquesta ocasió, col·laborarà amb la dissenyadora de moda Iris van Herper, l’il·luminador Urs Schönebaum i el grup musical Soundwalk Collective amb qui han treballat de manera interdisciplinària.

Kreatur, Sasha Waltz i els seus catorze ballarins analitzen el fenomen de l’existència en relació amb l’origen d’una societat pertorbada: poder i manca de poder, domini i feblesa, llibertat i control, comunitat i aïllament.


Valoració espectadors
  • Ahir a la Sala Tallers del TNC vaig estar gaudint d’aquest espectacle de dansa contemporània de la coreògrafa alemanya Sasha Waltz. Catorze ballarins, nou dones i cinc homes, amb una coreografia intel·ligent i madura acompanyada d’una excel·lent música i efectes sonors de Soundwalk Collective, fa una anàlisi de l’existència en relació amb l’origen d’una societat pertorbada. I ho fa amb uns moviments pausats de gran bellesa, amb unes trobades carregades de sexualitat i erotisme o amb batalles que arriben a l’agressivitat. El vestuari de la dissenyadora holandesa Iris van Herpen van des dels simulen una segona pell a espectaculars perruques i vestits plata, fantàstics. Un excel·lent espectacle de dansa, llàstima que només ha estat tres dies i amb les entrades exhaurides, espero que torni.

    01/10/2017