Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol: Y por qué John Cage?

Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol: Y por qué John Cage?

Jorge Dutor i Guilemm Mont de Palol presenten Y por qué John Cage?, un espectacle on l’important no és el que es diu sinó com es diu, quines eines musicals i coreogràfiques es fan servir per destrossar el text i submergir-se en el treball de l’intèrpret.

Performance de 2011 sobre so i significat en un discurs donat. El poder del so de les paraules. So com a estructura, com a dinàmica que viatja. Discurs sensorial i no significatiu. No es pretén significar, al contrari, es vol designificar per endinsar-se en el terreny de allò sensitiu, relacional, perceptiu i corpori. En aquesta performance el discurs pot ser qualsevol.

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor col·laboren junts des de 2008. Guillem ha estudiat a la SNDO (School for New Dance Development, Amsterdam), on es va graduar el 2006. És coreògraf i performer. En Jorge estudià a la RESAD (Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid). Els seus interessos artístics se centren en el llenguatge, la veu i la seva fisicalitat, el cos, la musicalitat i el ritme. Comencen a treballar junts a Amsterdam i han realitzat diverses peces, que han estatpresentades en diferents contexts nacionals i internacionals. A més a més col·laboren amb altres artistes.

Fitxa artística
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!