Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Intel·ligències múltiples In_Exo Corpòries

La nova creació escènica de la Companyia Intermèdio Konic Thtr és una proposta que relaciona dansa, ciència, tecnologia i societat en un format escènic no convencional. Tracta sobre la relació de l’humà amb el no humà i pretén reflexionar sobre la jerarquia que l’espècie humana imposa sobre les altres espècies. Explora la relació interespècies a escala micro i macro, el lloc on s’estructuren les jerarquies entre organismes vius i dinàmics, dins i fora del nostre cos. L’espai escènic és un dispositiu que simultanieja de manera intel·ligent diversos mitjans: imatge, so, llum, que es fan visibles o audibles per la interacció participativa dels 5 intèrprets. Un sistema integrat sonor i visual interactiu en 3D, per a una eco-tecno-escenografia sensible i participativa.

El paisatge dins el cos i el cos dins el paisatge. El cos en acció, i la dansa interrelacionada amb els bio-tecno-dispositius escènics, faran un recorregut dramatúrgic i coreogràfic, una narrativa in-exo CORPÒRIA que va des d’una introspecció microscòpica a l’interior del cos humà, de les cèl·lules i altres entitats que poblen el seu interior, fins a una vista externa que ens mostra el cos immers en el paisatge.

Kònic thtr és una plataforma artística dedicada a la creació contemporània, a la frontera entre l’art, la ciència i les noves tecnologies. Kònic Thtr desenvolupa projectes artístics que s’inspiren en les formes de representar i entendre el cos a la nostra societat altament tecnològica, utilitzant els llenguatges de la coreografia i la digi-dramatúrgia. Un projecte innovador i de referència en el panorama artístic català que, des dels principis dels 90, ofereix treballs artístics en les arts escèniques i visuals, basats en la investigació i el desenvolupament.
Kòniclab és l’estructura d’investigació, experimentació i desenvolupament d’eines tecnològiques que troben la seva aplicabilitat en projectes interactius de Kònic Thtr, com a dispositius interactius, aplicacions mòbils i programari ad hoc per a la composició en xarxa. Rosa Sánchez i Alain Baumann són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic Thtr&lab.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració