Tot el que necessites per anar al teatre

inTarsi

inTarsi

inTarsi, segona creació de la Companyia de Circ EIA, és un espectacle reflexiu i visceral que té com a objectiu fer riure pensant o “fer pensar rient i que ofereix la possibilitat de mirar les coses des d’una altra perspectiva. Aquesta peça és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments: cadascú està sol d’una manera o altra, però si ho mires bé, t’adones que no ets molt diferent dels que són al teu voltant…

LA COMPANYIA

El primer espectacle de la companyia, Capas, s’ha pogut veure a 12 països (més de 150 actuacions) i ha estat guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2011 en la categoria de Circ “pel risc assumit en la investigació i innovació”. Va ser també Premi Zirkolika al Millor Espectacle de Circ de sala 2011 i Premi de Circ Emilio Zapatero (Festival TAC Valladolid 2012). 

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Avui a l’Auditori de Granollers he gaudit i molt d’aquest espectacle interpretat per la Companyia “Eia”. Es tracta d’un viatge poètic evocat a travès de la dansa, el teatre físic i especialment el circ. Un espectacle vibrant en constant moviment amb tots els elements que utilitzen i amb els quals van component coreografies i escenografies, però totes amb una mateixa finalitat, compartir, conviure, i a travès de l’acrobàcia col·lectiva sentir la calor humà de cada un dels quatre components . I us puc assegurar que ho aconsegueixen perquè transmeten un bon rotllo i una positivitat, envejable, alhora que i en aquesta ocasió no és una dita, suen la samarreta de valent. Ah i la música que acompanya tot l’espectacle, flipant. En acabar hi ha hagut una xerrada que ha resultat molt interessant. Si teniu oportunitat de veure’ls, no us ho perdeu us asseguro que no us penedireu.

    01/05/2017