Tot el que necessites per anar al teatre

Imago-go

Imago-go

IMAGO-GO és una peça de dansa creada per Marta Izquierdo [lodudo] Producción, que gira en torn de la figura de la ‘majorette’.

La peça es construeix a partir dels atributs de la ‘majorette’ (vestit, pal, verticalitat) i del seu vocabulari corporal (‘high-stepping’, ‘twirling’, ‘parade’, alineaments, figures geomètriques, cànons, unísons). El seu llenguatge està inserit en el cos dels intèrprets i desenvolupat en contacte amb la seva subjectivitat. La ‘majorette’ es desplaça i s’expressa així en altres codis coreogràfics: els del ballet, la dansa contemporània, la performance i les danses urbanes practicades per les comunitats afroamericanes i queer. Així, hem escrit, amb els ballarins, un homenatge a la força i la gràcia d’aquesta icona popular, una espècie de ficció bastarda i ingènua per a una nit de venjança.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Festival Sâlmon 2020: dansa viva

Festival Sâlmon 2020: dansa viva

29 gener 2020

Per Jordi Sora A contracorrent: performance i arts contemporànies. I dansa. Així es presenta cada any la festa de la descoberta. I aquesta n’és la vuitena edició. La millor oportunitat […]