Tot el que necessites per anar al teatre

Humanhood: Zero

A partir de 9,00€
Comprar Entrades
Humanhood: Zero

Aquest duet, creat l’any 2016, és la primera peça de llarga durada de la companyia, amb la qual van guanyar el primer premi del Certamen coreográfico de Madrid i va ser presentada al prestigiós teatre londinenc Sadler’s Wells, entre molts d’altres llocs. A Zero, els dos intèrprets s’enreden a través d’un viatge ritual que porta de tornada als orígens, un lloc sense records per tornar a començar a través de moviments hipnòtics i bells.

La companyia Humanhood va ser creada l’any 2016 per la catalana Júlia Robert Parés i el britànic Rudi Cole, amb peces que combinen ciència i misticisme. El treball de la companyia deriva de la seva fascinació pels descobriments de la física moderna i la saviesa del misticisme oriental, tot fusionant aquests dos mons aparentment contrastats i abstractes en el cos humà i en la fluïdesa del moviment. Les peces són processos que s’entrellacen uns amb els altres, combinant el seu creixement espiritual amb l’artístic.

Sinopsi

Si comencessim en el punt zero, de quina manera percebriem la realitat i experimentariem la vida?
Zero és una peça visualment i sonòricament hipnòtica, on els dos ballarins s’entrellacen a través d’un viatge ritualístic. Experimenta aquesta dansa tribal i sigues transportat a un món de somni ple d’imaginació i bellesa.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració