Tot el que necessites per anar al teatre

Human Form II - Puppets

Human Form II - Puppets

La coreògrafa i ballarina germano-japonesa Minako Seki continua la sèrie Human Form amb una proposta que ultrapassa els límits de les formes humanes: Human Form II: Puppets. 

Amb la referència a figuracions possibles en forma de nines, robots, cadàvers, fantasmes o esperits, Seki -pionera internacional del butoh- incorpora totes les potencialitats del desdoblament amb titelles a escala real.

Sinopsi

On hi ha el límit entre l’home i l’animal, entre l’home i l’humanoide, entre l’home i la màquina? En japonès, a la nina l’anomenen ningyo, escrit amb els caràcters 人 -humà- i 形 -forma-. Una nina, doncs, és un «ésser de forma humana» que permet la descoberta del que és veritablement humà.

MINAKO SEKI

Coreògrafa i ballarina japonesa, fundadora de la companyia reEnter. Viu i treballa a Berlin des de 1986.

Les principals influències de Seki han estat els ballarins Tetsuro Tamura i Anzu Furukawa, que van combinar la dansa contemporània i el teatre físic amb tècniques de Butoh. Minako Seki anomena la seva manera de treballar «Dancing Between», un mètode coreogràfic elaborat a partir de l’exploració d’estats emocionals entre els límits de la realitat i la il·lusió, la consciència i la inconsciència.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

4 novembre 2019

El Festival IF Barcelona, la biennal de teatre visual, de figures i titelles de Catalunya, organitzat amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, l’Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de […]