Tot el que necessites per anar al teatre

Guilty Landscapes

Guilty Landscapes

Guilty Landscapes de Dries Verhoeven és una videoinstal·lació que ens convida a contemplar i reflexionar sobre les imatges d’un món global. Què canvia quan el que ocorre en una part llunyana del món es converteix en la nostra pròpia responsabilitat?

Aquest creador dels Països Baixos proposa una experiència en solitud que deixar l’espectador en una estança acarat a una pantalla de grans dimensions i a una realitat que li semblarà molt més autèntica que la que està acostumat a contemplar.

Potser en aquesta realitat que veu la vida no és tan còmoda com ho és a casa nostra, potser hi regnen la desolació o l’explotació laboral i potser les persones que l’habiten passen necessitats que no us voldríeu ni imaginar. Quina responsabilitat teniu en tot plegat? Mireu, feu-vos preguntes i imagineu per una estona que habiteu aquest paisatge… si és que goseu fer-ho.

Video
Thorsten Alofs,

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

27 maig 2021

Francesc Casadesús afronta el seu quart Festival Grec com a director amb optimisme i ambició. En aquesta edició proposa un viatge a l’Àfrica a través de la seva cultura, amb […]