Tot el que necessites per anar al teatre

Gran gurú Senyor Bohigues

Gran gurú Senyor Bohigues

El barman més conegut de la ràdio i la televisió catalanes ara sobre l’escenari per descobrir-nos el sentit de la vida.

Cada dia són més els clients que van al Bar de Baix per riure i “aprendre” de les paraules del Senyor Bohigues. A l’autoanomenat mestre de mestres, l’èxit li ha pujat al cap i ha decidit fer-se guru per poder sortir a propagar el seu “coneixement” il·limitat. El Senyor Bohigues no s’hi posa per poc i ens explicarà el seu mètode per entendre el sentit de la vida. Us ho perdreu?

“Gran guru Senyor Bohigues és el millor que s’ha fet mai. ¿O algú pot dir-me un altre espectacle on s’expliqui el sentit de la vida; si Déu existeix; d’on venim i on anem; si la gent que circula pel carrer va algun lloc o només dóna voltes; per què els anglesos condueixen per l’esquerra i no per davant (que això sí faria que arribessin abans!); a quins planetes hi ha vida intel·ligent; i per què no és aconsellable regalar mai a ningú un ram de flors de flora intestinal? La quantitat de coneixement que adquiriràs és tan elevada que el preu de l’entrada et semblarà ridícul! Ah! I en acabar, regalo pintes signades per mi, imprescindibles per seguir el meu mètode…”

Gran Guru Senyor Bohigues.

Darrere d’aquest personatge s’amaga Eduard Biosca, fundador de PocaConya (1990-2006) una de les companyies d’humor més conegudes de Catalunya. Durant aquesta etapa combinà la seva faceta d’actor amb la de guionista de programes televisius. A partir de 2007 comença carrera en solitari amb l’espectacle Optimisme Global. Set anys més tard estrena El pensador de barra lliure, monòleg protagonitzat pel Senyor Bohigues, el popular personatge radiofònic del programa Versió RAC1 presentat per Toni Clapés. Un any més tard, el 2015, Bohigues fa el salt a TV3 amb Còmics Show presentat per Àngel Llàcer.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració