Tot el que necessites per anar al teatre

Goyo Jiménez: Más difícil todavía

Goyo Jiménez: Más difícil todavía

Nou show de Goyo Jiménez al Teatre Borràs 

Després d’èxits com Evoluzión i By the way, el reconegut humorista Goyo Jiménez presenta ¡Más difícil tofdavía! un nou espectacle en que aborda qüestions molt actuals amb el seu particular estil que ben segur farà les delícies dels seus seguidors.

SINOPSI

Amics, vivim en un món molt complex i això no es pot negar, tret que siguis algú que no viu en aquest món, no sé, un astronauta de l’estació espacial internacional, un fill del Príncep Carlos o un concursant de Gran Hermano. O algú que nega sistemàticament, estil filòsof o polític imputat. Cada dia ens trobem amb què hi ha massa fronts als quals atendre, massa batalles en les quals lluitar per sobreviure amb dignitat en aquests temps. Però tranquils, perquè Goyo Jiménez ha estudiat detingudament, cada detall del tibant panorama actual en el qual vivim per oferir-nos les claus de l’èxit amb la desimboltura i clarividència que li caracteritza.

Senyores i senyors, dames i cavallers, nens i nenes..! Arriba…  ¡Más Difícil Todavía! L’espectacle que farà canviar d’opinió als quals creien que res podia ser encara més difícil. Que la fantasia i la il·lusió havien mort. Que el passat era cosa del passat i el futur un assumpte dels bancs. I que, de pas, farà que et desencaixis del riure. I escolta, per molt pocs diners! Ah, una altra cosa! Procura portar roba ampla, que és de molt riure i estaràs més còmode!


Valoració espectadors
 • Risas desde el principio. Goyo Jiménez estuvo fantástico. Ocurrente, rápido y muy él. Al entrar creías que el “Más difícil todavía” no era más que una frase hecha y cuando sales te das cuenta que lo ha conseguido y se ha hecho una realidad. 100% recomendable si te gusta reir sin parar.

  09/04/2018
 • Ana ISABEL CARRASCO MATEOS

  Nos lo pasamos genial!Risas ,risas,risas…

  01/12/2017
 • Un monstrou ¡¡¡¡ genial

  16/10/2017