Tot el que necessites per anar al teatre

Golpe de tierra

Golpe de tierra

Golpe de tierra es una proposta de la balladora Karen Lugo convoca el guitarrista flamenc Chicuelo i el bateria, compositor i cantant de jazz de Tijuana Israel Varela a compartir el joc rítmic del flamenc i els seus límits.

Karen Lugo es considera una artista obsessionada amb el ritme, com creu que també ho estan Chicuelo i Israel Varela. Els dos són músics complets. Un des del flamenc i l’altre des del jazz cerquen l’entrecreuament amb altres músiques, altres universos amb els quals compartir vivències i sabers. Al bell mig, s’ubica Karen, una ballarina i bailaora, que cerca a través del moviment anar més enllà dels seus propis límits, que entén el ball com el més proper a la llibertat i l’art com a resposta a qüestions essencials de la vida.

Golpe de Tierra convoca tots tres artistes. Cadascun amb el seu bagatge es trobarà dins del joc rítmic que proposa el flamenc per, des d’allà, caminar junts cap al límit que marquen les normes, amb una voluntat ferma de traspassar-lo quan calgui.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

90 espectacles en 10 ciutats a la nova edició del festival Dansa Metropolitana

19 febrer 2021

Un cop superada el sotrac de l’edició anterior provocat per l’esclat de la pandèmia, Dansa Metropolitana torna en una nova edició que es veurà del 5 al 21 de març. […]