Tot el que necessites per anar al teatre

Gemma Peramiquel: Lumox

Gemma Peramiquel: Lumox

Lumox és una proposta coreogràfica de Gemma Peramiquel. Es tracta de una peça de performance en moviment, so, text i imatge. L’espectador pot percebre el moviment atòmic del cos total, amb tot el físic i el tangible, l’emocional i el psíquic. Està interpretada per tres ballarines, un baixista, vídeo projeccions i amb la veu en off d’en Sergi Torres.

Lumox és un projecte que obre la porta a poder arribar als conceptes científics de la coreografia. És un camí construït dia després de dia per entendre les connexions interpersonals que no són recognoscibles a simple vista. Una peça que obre canals per arribar al públic que no està acostumat a veure dansa i els convida a formar part de l’experiència, apta per un públic a partir de 12 anys, parla del tracte humà tan cap a un mateix com cap als altres, desenvolupant l’emoció per arribar al moviment tangible.

Sinopsi

La coreografia de la peça proposa una hipòtesis: Si ens observéssim els uns als altres com a organismes atòmics, el tracte humà seria més equitatiu. El títol Lumox, prové de la barreja dels mots “llum” i “moviment” en llatí.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració