Tot el que necessites per anar al teatre

Gazoline

Gazoline

Gazoline de Jordi Casanovas es la història de cinc amics d’una banlieu de París es reuneixen una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Una proposta de la Fundacions Edmond de Rothschild i la Fundació Teatro Joven que té per objectiu visibilitzar i fomentar la diversitat ètnica en les arts escèniques.

Sinopsi

1 de novembre de 2005. Extraradi de París. Cinc joves es reuneixen una nit per cremar el cotxe d’algú molt ric. Massa joves per ser adults i massa grans per seguir sent nens.

Des de fa uns dies, diferents incendis provocats en diferents llocs als afores de la ciutat han destruït diversos vehicles. Els fills dels fills dels immigrants que van arribar sense res a França, encara se senten aliens. Europa no els ofereix els valors que coronen la seva bandera. Els carrers i les notícies s’omplen d’un ambient que podria ser de revolució o de guerra; d’esperança o de desassossec. Un ambient que pot destruir il·lusions i amistats.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • maría j gonzález mondaza
    maría j gonzález mondaza

    Son jóvenes con gran futuro. Les animo a aprender más sobre teatro y a vocalizar mejor!!!!!

    10/02/2020
Articles relacionats
‘Gazoline’ de LaJoven: “La gent et diu que a Espanya no hi ha racisme, i tu t’ho arribes a creure”

‘Gazoline’ de LaJoven: “La gent et diu que a Espanya no hi ha racisme, i tu t’ho arribes a creure”

11 febrer 2020

«D’on ets?» Amb una pregunta tan senzilla, que brolla per inèrcia, estàs marcant el color d’una pell, estàs dient a qui tens davant «Tu no ets com jo». LaJoven cala foc […]