Tot el que necessites per anar al teatre

Dos joves artistes catalans, Marina Baixas i Júlia Mata, han unit els seus mons creatius (música, escultura, teatre d’objectes) a Fulla blanca, un bell manifest sobre la necessitat de protegir tots els éssers de la planeta.

Sinopsi

Una fulla blanca. Més que un objecte producte de l’enginy humà, una senzilla i clara metàfora pont entre la humanitat i la natura. Marina Baixas, última representant d’una nissaga d’artistes artesanals que han fet del teatre visual un art per a tots els públics, i Júlia Mata, escultora i investigadora musical, s’han reunit per crear un espectacle poètic sobre la comunió de tots els éssers vius que compartim la Terra. Entre aquests éssers, també les plantes que ens donen la vida. Un muntatge que fa de la proximitat i la simplicitat un delicat manifest artístic: amb elements de la quotidianitat es poden explicar grans conceptes, com ara la necessitat de protegir el planeta. Però sobretot l’espectador es trobarà una proposta plena de bellesa.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

El Festival IF Barcelona presenta nova edició amb la figura humana com a nexe

4 novembre 2019

El Festival IF Barcelona, la biennal de teatre visual, de figures i titelles de Catalunya, organitzat amb la col·laboració de l’Institut del Teatre, l’Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de […]