Flors Carnívores és un espectacle que en parla del futur, protagonitzat per tres dones adolescents. Anna Maria Ricart és l’autora d’aquest text, que porta a escena Marc Chornet. 

La posada en escena de Flors Carnívores pretén aferrar-se al fet teatral, per tal de portar intacte el joc d’ambigüitats que planteja el text a l’escena. L’espectador presencia un ritual, una cadena de successos, sospites i estratègies que li fan ressonar idees, empaties i fòbies pròpies. Com tres noies adolescents es plantegen el futur quan aquest no existeix? Vivim nosaltres, el públic, en una societat que està desatenent el seu propi devenir?

Els nostres personatges evoquen aquest futur impossible i, en el mateix moment de somniar-lo, já esdevé nostàlgia. Uns personatges que són ingenus com joves, però agres com vells, es tornen estimables o abominables per igual a través del treball minimalista, precís i delicat de tres actrius que no descontrolen ni el més minúscul gest en aquest flirteig entre realitat i evocació que són les Flors Carnívores.

*Aquest espectacle va ser protagonitzat el 2013 per les actrius Clara de Ramon, Alba José i Clàudia Benito. La seva reposició està protagonitzada el 2019 per Mariona Blanco, Cristina López i Ivet Zamora. 

Durada:
Idioma:
Català
Fitxa artística
Fotos i vídeos
Opinions de l'espectacle 4
Recomanacions Teatre Barcelona
Espectadors/es
 • Georgina Castillo
  Georgina Castillo
  Teatre Barcelona
 • Berta Cotrina Domingo
  Berta Cotrina Domingo
  Teatre Barcelona
 • Iván F. Mula
  Iván F. Mula
  Teatre Barcelona
 • imma carabasa alonso
Enllaç copiat!