Tot el que necessites per anar al teatre

Fer riure és un art

Joan Pera és un conferenciant, un gran actor en el món de la comèdia que ens explica com és l’art de fer riure: per què riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem…

Sol a l’escenari, en Joan presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor.

Fer riure és un art no deixa de ser un estudi antropològic sobre la comicitat on en Joan utilitza de tant en tant alguns dels personatges que ha interpretat o doblat al llarg de la seva trajectòria artística, entre els quals, apareixen alguns dels millors còmics nacionals i internacionals (Woody Allen, Rowan Atkinson,…)

Fer riure és un art és una “masterclass”, una conferència, farcida de relats de l’experiència del Joan als escenaris, de noves anècdotes divertidíssimes, amb un únic interès: Fer-nos riure.

Durant quasi una hora i mitja, en Joan disseccionarà amb molt d’humor alguns dels passatges que la vida quotidiana ens regala, i es preguntarà fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat sovint per fer-nos riure.

Generalment el públic riu del comediant. Aquells gestos, aquelles expressions, aquell comportament… Cadascuna d’aquestes característiques no deixa de ser una arma poderosíssima.

L’ull expert del Joan -l’altre el té gandul- i la seva llarga experiència com a actor professional el fan especialment qualificat per dilucidar sobre la humanitat i la tonteria de la nostra existència. En Joan demostra de forma convincent per què el riure és l’essència de l’ésser humà.

Molts filòsofs… han analitzat el riure mirant d’explicar per què riem…. però no han aconseguit treure’n l’entrellat. Uns deien que l’humor és convertir la tragèdia de la vida en una comèdia… uns altres deien que res a la vida tenia valor si no es podia explicar com un acudit… i un altre deia que els millors moments de la vida eren quan tenies un orgasme o quan reies… Orgasmes no en prometem cap, però riures, sí!

La vida ens l’hem de prendre amb sentit de l’humor perquè fem el que fem, no en sortirem vius.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració