Tot el que necessites per anar al teatre

Faemino y Cansado ¡Como en casa ni hablar!

Faemino y Cansado ¡Como en casa ni hablar!

¡Como en casa ni hablar! Poques vegades el nom d’un espectacle compleix tan perfectament amb la premissa de manifestar els sentiments d’uns creadors: ¡Como en casa ni hablar! Faemino y Cansado aconsegueixen amb aquest expectacle l’extra-maduresa. Recordem que la maduresa ja la van aconseguir fa bastants anys .

Què pretenen amb aquest novíssim espectacle? Pretendre, pretendre, res. El que els agradaria és que la gent rigui com a mínim 23 vegades i que en sortir del teatre fossin millors persones i trobessin el sentit de la vida. I què fan servir per a això? 26 frases de contingut hilarant escampades durant la representació. I atès que només busquen 23 riallades es tractaria de: 1) cobrir-se les esquenes o 2) un extra o bonus-track.

Concretem en què consisteix ¡Como en casa ni hablar!?: Paròdia del còmic “lasvegiense” , paròdia del mim “circosoliense”, paròdia de l’atracció “cruceriense” , paròdia del “cuentachistiense”… i molta gràcia. Aquest espectacle ha estat creat entre la solitud dels camps i colls de Soria i l’algaravia frenètica i insuportable de la Cava Baixa de Madrid. I es nota!

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Sublimes. Por fin estrenan texto nuevo y está a la altura. Sabes a lo que vas ysales deseando repetir. Los mejores en lo suyo. Y en lo de los demás.

  22/03/2015
 • Andres Mazzei
  Andres Mazzei

  Estos dos estan locos! jaja

  06/07/2014