Tot el que necessites per anar al teatre

Euphoria

Euphoria és la història d’Arlet i la de totes les dones que tenen un somni. Lluita, elegància, força i constància. Un espectacle que combina teatre, dansa, acrobàcia i circ amb una història poderosa protagonitzada per vuit noies, entre els nou i els setze anys.

Sinopsi

Arlet és una nena que té un somni: fer màgia. És una nena feliç que estima, que somriu i que, a vegades, té por. Tot es transforma quan rep una mala notícia: la seva millor amiga ha de mar- xar. Des d’aquest moment tot és confús, no troba respostes i se sent sola. On és l’Euphoria quan més la necessita? Qui és aquest monstre ?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Estefania

    Obra de dansa / teatre per públic familiar. Intèrprets molt joves i amb moltes ganes… Val la pena per anar a veure-la amb infants a partir de 4 anys.

    28/12/2019
Articles relacionats
L’espectacle Euphoria arriba per primera vegada a Barcelona

L’espectacle Euphoria arriba per primera vegada a Barcelona

18 desembre 2019

El Poble Espanyol celebra el Nadal amb tot tipus d’activitats del 21 al 29 de desembre i enguany, per primera vegada, programa un espectacle. Del 22 al 29 de desembre, la […]

Per Nadal, dies de circ

Per Nadal, dies de circ

7 desembre 2019

El Nadal és per definició temps per passar amb la família, i que millor per fer plegats que anar al teatre. Però trobar quelcom que agradi a tots no sempre […]