Tot el que necessites per anar al teatre

Ester Bellver: Requiem

Ester Bellver: Requiem

Requiem és una obra sincera, emotiva i lliure en la qual l’artista Ester Bellver rendeix un especial rèquiem en memòria del seu pare.

SINOPSI

En aquells dies d’hospital al seu pare i a ella els va caure la màscara de pare i filla amb la qual fins llavors s’havien relacionat. Es van trobar nus cara a cara, cor a cor, compartint profundes reflexions, records, acudits, cançons, misèries, dolors i desesperacions.

En les situacions límit els éssers humans som capaços de tenir una trobada molt especial. Per a això és necessari deixar de costat o abandonar el paper que a cadascun ens toca quotidianament representar. És a dir, un deixa en aquest lloc de ser qui és, o qui creu ser. Ocorre llavors, que les fronteres entre el que és l’un i l’altre comencen a confondre’s; la línia entre el que és donar i rebre es dilueix també.

El trànsit del seu pare a la mort li ha proporcionat la trobada més forta que ha tingut fins avui amb un ésser humà. Paradoxalment, el marc d’una situació dolorosa pot ser precisament el que et brindi les coses més belles de la teva vida.

Fotos

Ester Bellver: RequiemEster Bellver: RequiemEster Bellver: RequiemEster Bellver: Requiem

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.