Tot el que necessites per anar al teatre

Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar

Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar és una creació col·lectiva original de Vaca 35 Teatro, basada en Les tres germanes, de Txékhov que inicia el Cicle de Teatre Mexicà organitzat per l’Off de La Villarroel i la Nau Ivanow.

SINOPSI

No trobaran vestits ni trastos teatrals, ni decorats que ens indiquin un temps, o un estil determinat. L’espai es torna una proposta en si mateixa, el diàleg entre espai i actor, s’elimina tot fins a la mínima expressió. La trobada amb Txékhov, soroll, molt soroll; un grup de persones que es reuneixen per executar la rutina que menyspreen, que ells mateix s’han imposat i de la qual, però, no saben escapar. Aquesta és una indagació profunda sobre el tedi que ens envolta en les relacions frustrades de la quotidianitat.

Vaca 35 Teatro en Grupo és un grup d’actors i creadors de teatre en diàleg perpetu, que es reuneixen en la necessitat d’exposar les seves idees i plantejar un diàleg teatral. El grup es va formar l’any 2007 i des de llavors treballa en muntatges i recerques escèniques així com en el seu entrenament físic i vocal, i també sessions d’estudi.

La companyia inicia el Cicle de Teatre Mexicà engegat per l’Off La Villarroel i la Nau Ivanow. A la Villarroel es presenten els espectacles Lo único que necesita una gran actriz es una gran obra y las ganas de triunfarCuando todos pensaban que habíamos desaparecido; l’altra peça d’aquest cicle és l’obra programada a la Nau Ese recuerdo ya nadie te lo puede quitar.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració