Tot el que necessites per anar al teatre

Escape Show

Escape Show

Escape Show és el primer espectacle on escapes o mors. 90 minuts intensos on l’espectador esdevé el protagonista.
90 minuts d’infart per trobar l’antídot del gas, amb el qual els espectadors han estat intoxicats, 90 minuts per sobreviure.
Un espectacle interactiu on els espectadors hauran de resoldre enigmes, observar, superar proves, contestar preguntes, prendre decisions, col·laborar amb la resta de públic i tot a temps real per conservar la seva vida.

Perquè no us podeu ni imaginar com d’excitant pot arribar a ser utilitzar el “coco”… Basat en el concepte de moda “room escape”, Escape Show és un espectacle a on els participants, el públic, es juguen la vida.

Video

Fotos

Escape ShowEscape Show

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  no podria definir-se com una obra de teatre tot i que en l’escenari trobis actors i fins i tot hi hagi i es segueixi un argument. En aquesta obra els veritables protagonistes som nosaltres, el públic, perquè hem anat al teatre no a veure sinó a jugar. Serem nosaltres els que, interactuant amb els ocupants de les butaques veïnes, haurem de resoldre una sèrie d’enigmes i trencaclosques. L’experiència no és exactament igual que la d’un “Escape Room”, que per a mi és millor, però és un espectacle d’alló més recomanable, sobretot, per anar-hi en família

  11/06/2017

 • 12345

  Elvira Senmartí Magallón

  Ens ho varem passar moooolt bé! Molt distret, original i molt ben portat.

  05/02/2017

Articles relacionats

'Escape Show': anar al teatre a jugar (o a morir)

'Escape Show': anar al teatre a jugar (o a morir)

9 febrer 2017

Us agrada jugar? Sou fans dels Room escape? Al Teatre Poliorama hi trobareu un Escape Show que us permetrà viure una experiència intensa i col·laborativa amb centenars d’espectadors. Això sí, heu d’estar disposats a morir. Nosaltres hi hem enviat la Gema Moraleda, convençuts que se’n sortiria i us ho explicaria així de bé.

Llegir més... r