Tot el que necessites per anar al teatre

Epíleg d'un inici (El secret de les meduses)

Epíleg d'un inici (El secret de les meduses)

L’obra poètica i les reflexions estètiques de l’artista Perejaume són el principal referent d’una proposta escènica que s’interroga en clau de dansa contemporània sobre els processos de la creació coreogràfica.

SINOPSI

Tan apassionants com plens de simbolisme, els textos de Perejaume reflexionen constantment sobre la creació artística i al·ludeixen a tota mena de grafies i a la capacitat humana de rellegir-les. ¿Com es pot traduir al llenguatge del moviment la poesia i el discurs de Perejaume sobre la creació? És el repte que assumeix la coreògrafa Sabine Dahrendorf amb aquest espectacle, successor de l’aplaudit El secret de les meduses, que ja es va poder veure el setembre de 2014 al Pavelló Mies van der Rohe. Signa la proposta la cofundadora de la companyia Danat Dansa i creadora d’espectacles com Bajo cantos rodados hay una salamandra o El cielo está enladrillado, entre d’altres. L’acompanya en aquesta aventura el compositor Josep Sanou, que a més de música per a la televisió i el cinema ha creat obres per a muntatges de teatre i dansa d’artistes que van de La Fura dels Baus a Javier Daulte. Junts exploren i converteixen en so i moviment les reflexions que Perejaume aboca als seus textos, a més d’alguns fragments de les obres de William Shakespeare.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, Sismògraf, LAVA – FMC i Sabine Dahrendorf Danza.
Amb la col·laboració del Consolat General d’Alemanya a Barcelona, la Fundació Mies van der Rohe, el Patronat Cultura Mataró i l’Ajuntament de Valladolid.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració