Tot el que necessites per anar al teatre

Enajenatorium Theatre Show

Enajenatorium Theatre Show

Enajenatorium Theatre Show és un provocador espectacle que acaba de triomfar a Madrid en què els propis espectadors es converteixen en els protagonistes de l’obra. Creat per Hendrick’s Gin per experts en control mental amb la participació de hipnotitzadors, susurradores, psicòlegs, neurocientífics i dramaturgs, Enajenatorium Theatre Show dóna l’oportunitat a 30 persones a cada funció d’interactuar, tocar, olorar, tastar, veure i experimentar amb la seva ment i la seva percepció en un recorregut per diverses estances del teatre guiats per les indicacions dels actors.

Espectacle per a majors de 18 anys.

SINOPSI

Psicòlegs, neurocientífics, susurradores, hipnoterapeutes, mentalistes, dramaturgs i professionals dels efectes especials han creat una experiència teatral que et portarà a un estat mental de conseqüències incertes, en el qual només et prometem una cosa: no en sortiràs com has entrat.

Coneix la història del exquisidament misteriós Doctor H i el seu viatge cap a l’alienació en un nou format teatral que podràs gaudir amb els sentits que coneixes … i els que encara no saps que tens.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració