Cia La Trepa: Pastorets Superestel

Cia La Trepa: Pastorets Superestel

Enguany el Jove Teatre Regina vol tornar a oferir els seus Pastorets Superestel. Aquesta dinàmica, fresca i divertida versió a ritme de rock and roll, del tema clàssic dels Pastorets s’ha convertit en un veritable èxit.

Les peripècies dels pastors que volen arribar a Betlem transcorren entre balls i cançons que remarquen la ingenuïtat de la història, de l’enfrontament entre el bé i el mal (pastors i dimonis) sense falses estridències.

Un espectacle idoni per a aquestes dates, un clàssic de la programació nadalenca, que sempre ha rebut una immillorable acollida per part del públic.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Saps quines actrius i actors professionals van fer ‘Els Pastorets’?

Saps quines actrius i actors professionals van fer ‘Els Pastorets’?

15 desembre 2021

“Ser d’Els Pastorets era una cosa semblant a anar amb l’escut del Barça. I els millors són els de Mataró. Però no ho dic jo; com bé comentava en Foix: […]

Toni Albà i Fermí Fernàndes invoquen el sacroclown

2 desembre 2014

Al Jove Teatre Regina els Pastorets no són el que semblen, ni tan sols els familiars! Toni Albà i Fermí Fernàndes són els caganers d’uns Pastorets per adults, Histèria sagrada, on […]