Tot el que necessites per anar al teatre

El viaje

El viaje

El viaje és l’homenatge de la companyia de dansa espanyola Danzarte al poeta Federica García Lorca i al viatge que va realitzar a Nova York i a Cuba.

Sinopsi

Amb motiu del 80 aniversari de la mort de Federico García Lorca, la companyia de dansa espanyola Danzarte ha volgut retre-li homenatge amb l’obra El Viaje, inspirada en el seu llibre Poeta en Nueva York.
A través de la dansa acompanya al poeta en el viatge que va realitzar en 1929 a Nova York i posteriorment a Cuba i reflecteix els diferents sentiments que va provocar en ell la seva estada allà i que el van portar a escriure un dels seus llibres de poemes més reconeguts. A Nova York va descobrir una ciutat moderna, cosmopolita, però a poc a poc va veure que aquesta modernitat implicava una deshumanització de la societat, i això, unit a la situació econòmica del país i a la situació de marginació de la comunitat negra va provocar a Lorca un sentiment de decepció i profund malestar.
En arribar a Cuba va tornar a retrobar-se amb la llum i l’alegria.
A El Viaje es combinen la dansa espanyola i el hip hop, representant el flamenc les vivències de Lorca, i el hip hop i la salsa la realitat que es va trobar a Nova York i Cuba.

 

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració