Tot el que necessites per anar al teatre

El Pot Petit

El Pot Petit una banda que combina les seves cançons amb els titelles i el teatre omplirà el teatre de Montjuïc i els jardins que l’envolten amb una celebració per a públics de totes les edats. La música és la protagonista de la festa.

Entreu al recinte del Teatre Grec i passegeu-vos pel roserar Amargós, el nom que reben els jardins que envolten l’epicentre del Grec Festival de Barcelona i que, aquest dissabte de juliol, bullirà d’activitat gràcies a El Pot Petit, un pot ple de màgia, de personatges i de cançons que no us heu de perdre per res del món. I és que les actuacions d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol agraden a la canalla, però també als més grans. Veniu-hi, que els músics que trobareu sobre l’escenari us presentaran personatges de tota mena: des d’un lleó que té vergonya, a un cuc poruc, passant pel drac Rac, uns pirates, una girafa i, fins i tot,… un elefant i una formiga rockera! Música, teatre i titelles. Totes aquestes disciplines artístiques s’han posat d’acord per assolir un objectiu importantíssim: fer-vos riure o, com a mínim, somriure i aconseguir que passeu una tarda al Teatre Grec d’aquelles que no oblidareu fàcilment ni vosaltres… ni el pare, la mare, el tiet, la tieta, el padrí o la padrina que us hi han acompanyat. Tothom a punt per passar-s’ho bé?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració