Tot el que necessites per anar al teatre

El niño adefesio

El niño adefesio

El niño adefesio explica la història d’una família desestructurada. Una mare obsessionada amb la deformitat del seu fill i un pare caòtic que desapareix contínuament de la llar familiar. Tots dos han criat a un petit monstre repulsiu que malgrat la seva lletjor posseeix un gran cor i un esperit fràgil i noble. A través de diversos capítols de la vida del nen s’aniran descobrint els secrets d’aquesta horrible família.

La història es narra a través d’un llenguatge gestual i un idioma propi, basat en l’accent anglès, que fa que aquesta obra sigui d’entesa universal.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Avui a la Sala Fénix he pogut veure aquesta obra que és la primera del cicle Pont Aeri, a càrrec de la jove companyia sevillana La Tarara. Amb un llenguatge gestual, la dansa, i un llenguatge propi, un anglès inventat, ens explica la història d’un petit monstre i la seva família. Malgrat la seva lletjor, el nen té un gran cor i un esperit fràgil i noble. La seva mare està obsessionada amb la seva deformació i el seu pare un ésser caòtic desapareix i apareix de les seves vides constantment. Així anem coneixent l’interior i els secrets d’aquesta família desestructurada. Àcida, provocativa, irreverent i portant les situacions al límit però sobretot fort molt fort fins al punt que jo en anys no recordo haver vist res semblant. Fantàstica la interpretació dels tres act@rs, encara que vull destacar la de Mery Delgado (la mare) que canta, balla com si estigués posseïda i es mou amb unes contorsions i agilitat, sorprenents. Molt bona la il·luminació amb una mescla de vermell, verd i blau que confereix una atmosfera tenebrosa. A mi potser per ser una cosa totalment diferent al que estem acostumats a veure, m’ha agradat molt i he passat molt bona estona, amb tensió per descomptat perquè és imprevisible el que va a passar, però és un espectacle que no m’atreveixo a recomanar ja que és possible em feu arribar tomàquets i per això ja n´he tingut prou amb els que llancen al públic en l’obra. De tota manera si aneu us asseguro que no us deixarà indiferents.

    04/04/2016