Tot el que necessites per anar al teatre

El Misteri de Houdini. Microscape Kids

El Misteri de Houdini. Microscape Kids

El misteri de Houdini és una proposta teatral interactiva que submergeix el públic dins d’un espectacle extraordinari de màgia, teatre i escaperoom.
 
Dividida en dues històries de 25 minuts cada una, aquesta experiència, basada en un famós personatge, ofereix als infants ( i també als adults!) la possibilitat de veure el meravellós Houdini en un gran show en rigorós directe, on ens delectarà amb diversos jocs de mans que no seran massa ben vistos per una excèntrica dona del públic.
Per altra banda i de manera simultània una jove periodista, La July, alertada per una estranya carta que li ha enviat en Houdini, ens farà endinsar per les entranyes del teatre i seguint una sèrie de pistes guiarà als més petits a iniciar-se en l’enigmàtic món dels escaperooms, descobrint-nos que res és el que sembla.

Dos camins, un sol enigma …. vindreu a descobrir El misteri de Houdini?

COM FUNCIONA:

Mitja aventura: podràs accedir a una de les dues històries que et proposem a El misteri de Houdini. Un cop arribeu al teatre se us assignarà l’aventura ( segons disponibilitat ). Els passis son cada 30 minuts.<

Aventura Completa: Vols arribar fins al final i resoldre el misteri? Doncs només cal que t’agafis l’aventura completa! Quan arribis al teatre et donarem totes les dades i no caldrà que pateixis per les disponibilitats. L’aventura completa dura 1h.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats