Tot el que necessites per anar al teatre

El intrépido viaje de un hombre y un pez

El intrépido viaje de un hombre y un pez

Titelles, teatre d’ombres, narració oral… Jesús Nieto utilitza totes aquestes tècniques i algunes més per tal de crear un món de poesia fet d’històries amb sentiments i personatges encisadors. Un home i un peix… us expliquen un conte.

SINOPSI

Segurament quan veieu en escena la proposta d’Onírica Mecánica us sentireu més a prop que mai dels nens i nenes amb els quals heu vingut al teatre. És perquè la combinació de mons visuals i històries fabuloses que expliquen els protagonistes d’aquesta funció són capaços d’atrapar els petits des del primer instant. Però també de fer tornar als millors moments de la infantesa els espectadors adults. Qui són els protagonistes d’aquesta història? Doncs un home i un peix. Van plegats on els conviden i, a còpia de manipular els objectes més diversos, fer servir projeccions i fer aparèixer en escena els personatges més inversemblants, expliquen les seves aventures mentre creen un món de somni i poesia del qual no voldríeu haver de sortir mai.

A partir de 7 anys.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració