Tot el que necessites per anar al teatre

El cavaller de la rosa

El cavaller de la rosa

El Cavaller de la Rosa és un espectacle infantil basat en la llegenda de Sant Jordi que ens presenta la Companyia La Trepa en una versió molt allunyada de les paròdies que es veuen arreu pels voltants de Sant Jordi.

Partint de la narració original, la història que ens parla de la por, la justícia i la llibertat, i, sobretot, del coratge personal que ens ajuda a acarar les situacions més adverses. Una obra que tracta de com plantar cara a tots els dracs que corren pel món, que són molts i de moltes menes.
Sant Jordi representa la lluita contra la injustícia, tingui la forma que tingui, una lluita incansable contra la por. Perquè viure amb por, pot fer desaparèixer un poble sencer i no ens permet seguir endavant fins no que aconseguim vèncer-la.

SINOPSI

Una colla  de joglars, a la plaça del poble, ens explica l’antiga llegenda del cavaller Sant Jordi (el cavaller de la rosa) i el drac.

La història ens parla d’un poble que viu en pau i tranquil·litat, fins que apareix un drac terrible que amenaça amb destruir tot el reialme si no s’acompleixen les condicions que ell posa: cada dia li faran arribar una ovella per menjar-se-la.

Però arriba el temps que les ovelles s’acaben i el drac exigeix que li enviïn una persona. Per triar la víctima, fan un sorteig i surt escollida la princesa que, lluny de defugir de l’obligació per ser de sang reial, accepta el designi decidida, i marxa a l’encontre amb el drac.

Però pel camí es troba amb un misteriós cavaller que farà que canviï el seu destí fatal.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració