Tot el que necessites per anar al teatre

Edén Club

Edén Club

Després de 27 anys de trajectòria professional, la companyia de teatre-dansa I. Boza / SenZa TemPo s’acomiada dels escenaris i l’activitat productiva amb Edén Club.

SINOPSI

Cinc músics. Cinc ballarins. En un moment indeterminat entre el vespre i l’alba, el local tanca les portes al públic i al txa-txa-txa per mostrar-nos la seva altra veritat. Allà hi ha una vida on els sons busquen respostes en el diccionari de les ombres i els cossos es desperten en una pista de ball hipnòtica on ja fa anys van caure els últims lluentons. S’obre la persiana d’aquesta pista amb regust a David Lynch i, especialment, a Sydney Pollack, i veiem com es construeix la música dels homes que, des del principi dels temps, esperen; la música de les dones que practiquen la seducció a la deriva. Dues personalitats de l’escena, la directora d’escena, ballarina i coreògrafa Inés Boza i la compositora i contrabaixista Giulia Valle, s’han buscat per transcendir les fronteres estilístiques amb llenguatges nous. Fruit del seu treball en comú, el gaudi del so encarnat en la dansa ens obre capes narratives infinites.

Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona, I. Boza / SenZaTemPo, Sismògraf Festival de Dansa a Olot i Mercat de Música Viva de Vic.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Amb la col·laboració de La Caldera Les Corts, l’Estruch de Sabadell i Claudia Crego.

Inés Boza / SenZaTempo és soci resident de La Caldera Les Corts Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques de Barcelona.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració