Tot el que necessites per anar al teatre

DNI+D: Partir y renunciar

 

DNI+D és un cicle de lectures escenificades de textos de dramaturgs iberoamericans dirigides per creadors teatrals residents a Barcelona. Els dramaturgs assisteixen a les lectures via Skype i després participen en un col·loqui sobre l’obra i la posada en escena amb el públic i l’equip artístic. Desde el seu inici el cicle DNI+D ha portat a escena textos de dramaturgs de Bolívia, Colòmbia, Ecuador, Cuba, Argentina, Mèxic, Brasil, Xile i Portugal.

SINOPSI

Partir y renunciar és una obra on les identitats sexuals, en aquest cas, lesbiana i gai, no són presentades com un element disruptor de la realitat o com a catalitzador de l’acció, al contrari, són exposades amb absoluta naturalitat.

Hi ha quatre històries que són dos i que, alhora, són una sola història. En aquesta obra, un grup de quatre amics integrat per Brain, Karsten, Tender i Travis, enfronten la partida d’aquesta última. ells constitueixen una d’aquestes famílies electives, aquelles que et configuren com a individu i que difícilment poden deixar de ser la teva família, aquests amics que, d’alguna manera, són també els amors de tota la vida. Aquests quatre amics es visiten, s’expliquen secrets, es pelen, es cuiden i s’estimen.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració