Tot el que necessites per anar al teatre

Dins la cova

Dins la cova

Les Coralines estrena una comèdia que proposa una versió actual i esbojarrada de la història de Sant Jordi i que compta amb creació musical inclosa.

Escrita i dirigida per Pau Escribano i protagonitzada per Núria Deulofeu, Sílvia Forns, Irene Jódar i Carol Rovira, Dins la cova és una comèdia sobre la societat catalana dirigida a un públic sense complexos amb ganes de riure’s d’ell mateix, de les tradicions i dels tòpics. I alhora, convida a reflexionar sobre el poder, l’egoisme, la manipulació de la informació, les mitges veritats i les grans mentides que ens envolten… i sobretot dirigit a un públic que vulgui viure en directe  la veritable versió de la veritable història del veritable Cavaller Sant Jordi del s.XXI.

 


Valoració espectadors
 • Un gran espectacle, unes actrius en gràcia i un text molt divertit. L’anècdota dels pets és per llogar-hi cadires!

  11/05/2016
 • Increíble obra d’evasio i entreteniment. Tot i el seu sentir de l’humor, el text es una intel•ligent fusio de Jordi Galceran, Mayorga, Bobby Farrelly & Tenesse Williams. Molt recomanable, un 10!

  08/05/2016
 • Dins la cova hi ha de tot: humor, música i moltes més sorpreses!

  08/05/2016
 • Una obra divertida amb una molt bona interpretació per part de les quatre joves actrius. Vam anar el dia de l’estrena i ens vam endur una molt grata sorpresa. Música i humor completen una mescla que fa de Dins la Cova un espectacle diferent i agradable, recomenat tant pels que freqüenten més els teatres de la ciutat, com pels que no hi van tant sovint.

  08/05/2016
 • Espectáculo divertido y fresco, con cuatro actrices versátiles que saben combinar los golpes de un guión ágil con los golpes propiamente visuales. Genial acompañamiento musical a cargo de las propias artistas y una crítica social de fondo que cuestiona con humor temas como la justificación de los medios por los fines, la corrupción o la manipulación política y mediática. ¡La recomiendo a todo el que quiera pasar un muy buen rato!

  08/05/2016