Dindirindín! Una Follia Musical

Dindirindín! Una Follia Musical

Dindirindín! Una Follia Musical és un espectacle escènic multidisciplinar per a tots els públics: teatre musical del Renaixement!

Quatre solistes vocals, tres instrumentistes i una actriu exploren el boig llenguatge teatral de la Commedia dell’Arte, la música antiga i la filosofia humanista d’Erasme de Rotterdam.

Sinopsi

La trama, escrita de manera co-creativa sota la guia d’en Jordi Pérez Solé, ens transporta al segle XVI: el Capitano Fachardo es disposa a fer tot el possible per impedir la construcció de la primera impremta de partitures de la Corona d’Aragó. Però (ai làs!) que la Deessa Follia, emergida de l’obra d’Erasme, hi establirà una lluita servint-se de la inventiva de l’Arlecchino, la Colombina i la Bruixa. La Follia fa de nexe entre els segles XVI i XXI: reflexiona, punxa i provoca amb els seus poders les situacions més inversemblants inclús fent-hi participar el públic.

L’home modern va acabar conquerint les noves tecnologies del segle XVI, metaforitzades en la impremta de “Dindirindín!”, en pro de l’alliberament de l’Antic Règim feudal.

La companyia Notte & Giorno proposa divertir-nos tot reflexionant sobre l’oportunitat històrica que tenim avui de fer servir les noves tecnologies (TIC) per a l’alliberament de les consciències i de la societat.

Video

Valoració espectadors
 • Victoria Pascal

  M’ha encantat! Obra musical de gran qualitat, la trama es molt entretinguda i musicalment excellent. 100% recomenable per a tots els publics.

  28/02/2022
 • Albert Bosch Vilalta

  Excel.lent. Un treball musical i escènic increïble. Totalment recomanat. Per a tots els públics i edats.

  17/02/2022
 • Jorge Roel

  Excelsa interpretación musical y vocal. La trama no deja a nadie indiferente. 100% recomendado

  17/02/2022
 • Raquel Fajardo

  Es un espectacle boníssim!!!!!!
  Recomanat al 100%
  La manera d’ interpretar de transmetre dels artistas es increíble.
  No deixis de passar la oportunitat si pots anar-hi, gaudiràs!

  17/02/2022
 • Aurora

  Tot, molt dinámica i entretinguda.

  17/02/2022