Tot el que necessites per anar al teatre

Dimarts màgic: Aurelio Paviato

Un dimarts de cada mes, La Seca Espai Brossa presenta en sessió única il·lusionistes de nivell internacional. És, sens dubte, una oportunitat per gaudir dels noms indiscutibles de la màgia d’arreu del món, i aquest és el torn del mag Aurelio Paviato.

Aurelio Paviato, nascut al 1958 en Vigevano, la ciutat coneguda mundialment per Piazza Ducale, és guanyador d’un primer premi mundial al Congrés FISM de Lausana i actualment forma part de la prestigiosa “Escuela Mágica de Madrid”. Va ser artista, habitual, en el programa “Buona Domenica” del canal 5 de la televisió italiana.

La troballa del llibre de George Kaplan “Manual ple de trucs” canvia per sempre la seva vida. Kaplan, que va viure a Nova York als anys 30, li va portar a conèixer a un petit i exclusiu grup de mags, liderat per un dels més grans artistes d’aquest segle, Dai Vernon “El Professor”. Des de llavors, Paviato cultiva la màgia del “primer pla”,  fent servir cartes, monedes i objectes quotidians. Les seves actuacions es desenvolupen per tot Europa, especialitzant-se en actes empresarials.

Paviato combina la seva passió per l’il·lusionisme, amb la filosofia, la retòrica i la psicologia. En aquesta darrera està particularment interessat en els procesos sensorials, la psicologia de la percepció i la il·lusió.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració