Desvarío: Certidumbres

A partir de 10,00€
Comprar Entrades

Les artistes Vanesa Aibar i María Marín presenten Certidumbres, un espectacle protagonitzat per Aibar, una bailaora i creadora de Jaén que parteix del flamenc i la dansa espanyola per crear una dansa moderna i lliure. Amb ella hi trobem la cantaora i guitarrista María Marín, nascuda a Utrera, formada en guitarra clàssica als Països Baixos i artista amb una visió oberta del flamenc, que ha col·laborat en projectes de jazz, música clàssica i músiques del món. Potser l’heu vista col·laborant amb grans artistes internacionals com Carles Benavent, Tomatito, Antonio Serrano o Javier Colina.

Sinopsi

Desvarío és hereu del festival Flamenco a Nou Barris, que va néixer a iniciativa del Districte Municipal de Nou Barris com una activitat de la festa major de l’any 2000 i que, després de disset edicions, es va extingir. Ara, El Dorado S. F. B., en col·laboració amb els Serveis Tècnics del Districte de Nou Barris, s’ha fet càrrec de la direcció i la gestió del nou festival. El Dorado és una associació cultural que va néixer l’any 2007 amb la finalitat de crear un espai estable de promoció i difusió de la cultura flamenca a Barcelona des de la comprensió del flamenc com un art popular modern.

Com a activitats paral·leles, el mateix dissabte 23 de juliol el festival programa un seguit de propostes que van des de les improvisacions a partir del flamenc de Cronexiones (12.00 h), una iniciativa de la ballarina, coreògrafa i pedagoga Ana Pérez i el coreògraf i ballarí Pol Jiménez, fins a la trobada feliç entre les formes més innovadores del flamenc de Juan Carlos Lérida i les arts escèniques aplicades a la gastronomia de Marina Monsonís a La hora del ritual (13.00 h). També el dissabte 23 la bailaora Karen Lugo ens proposa una versió familiar del seu espectacle Lotería (17 h), on es combinen el cante, el baile i la música flamenca. A més, durant el festival una instal·lació permetrà veure una tria de l’arxiu audiovisual d’El Dorado.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració