Tot el que necessites per anar al teatre

Déjate de futuros

Les artistes Ajo&min presenten Déjate de futuros, un espectacle micropoètic musical que es va construint a temps real entre fragilitats i contundències a base de conjuntures definitives i amb la volatilitat de la certesa. “Qui ha vist el present, tot ho ha vist” deia Marc Aureli.

Ajo Micropoetisa. La seva trajectòria com a micropoetessa l’ha portat a publicar diversos llibres dels quals s’han venut més de 50.000 exemplars, convertint-la en una de les poetes més llegides en l’Espanya del segle XXI. Durant els últims anys s’ha centrat a passejar la seva micropoesia per tota mena d’escenaris del nostre país i de capitals internacionals de la mà de músics tan variats com Julieta Venegas, entre molts d’altres.

min. (Judit Farrés). La polifacètica min. ha treballat com a actriu en nombroses obres de teatre i televisió. A més, destaca la seva faceta de compositora, arranjadora i productora en espectacles com Guerra i Miedo, d’Albert Pla, i en bandes sonores de pel·lícules com Murieron por encima de sus posibilidades.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració